" Lepidopterophobia "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





i hate this }
Monday, 24 December 2012 | 07:31 | 0Comment



// hye and asslamualaikum \\ tengok tajuk please . sdh ? Good girl/boy .Straight to the word la kan ak benci gila panda dekat org yang :

1.  suka show off  // for my opinion show tu xsalah , tpi satu bnda kna ingt jgn over sgt nnti takut anda akan di benci :') kesian pla nnti kan dissbkan perangai anda yg sgt sakai , dekat fb / site byk page anti and berserta nama anda *tutup muka malu :3

2. straight foward //  org mcm ni susah meet dgn org yg panas baran , takut nnty masuk icu  :') mksd ak org yg straight foward ni org yg jenis suka ckp tnpa jga perasaan org lain.Perasaan org kita x tahu so make a good decision before talk , takut nnty org tu simpan dendam dekat kita :)

3. gedik // yg ni sifat yg ad dekat girl sahaja.No word for this.cuma klau perempuan yg hyper gedik agk meluat disitu * muntah hijau :3

4. bajet samseng // spesis mcm ni slalu ak jumpa dkt skolah.umr bru belasan thun tpi perangai setaraf anak pig * pengunnaan pig dr bab* lbh sopan walaupn mksd sma , haha*

// ok people , my hand got tired for typing , harap jgn terasa untk post ini :')