" Lepidopterophobia "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





that day}
Wednesday, 19 December 2012 | 07:21 | 0Comment



//  tahu ka anda hari ini 19.12.12 result pmr sdh  pn tersebar luas di Malaysia  # ayat mcm sial :p
so result aku pn keluar la dgn sgt tenang # ktipu.
klau aku ckp dpt straight a  'no one can believe that statement right'? haha
aku tdk pandai dan tidak bodoh , it's in the middle .__.  as the rsult pmr ak dpt 3a5b1d :'>

A : bm / sej / p.islm
B : bi / geo / sains / kh / maths
D : arab

anyway thanks to Allah sbb mempermudahkan msa aku jwb exam , lepas tu dekat ckg  & teacher especially :

1. cikgu salamah yg rajin bg homework tapi aku kadang2  buat kadang2 tdk # dkt pmr bru insaf
" ckgu maths saya dpt b !! slalu exam dpt D kan " ? walaupn xdpt A :')
2.my class teacher cikgu aida yg sgt garang :'> homework dia semua kna perfect and siap. wajib ! thanks sbb share secret study bm.
3. cikgu rohana , cikgu sej yg paling best :'> bru thun ni ak smgt bljr sej walaupun garang and suka bagi set kerja banyak-banyak :*
4.ustzh hanisah , sory sbb arab xdpt a or b , this my fault sbb malas blr :'> # xda rezeki untuk saya
5.ustzh suhana , uztzh awesome , thanks sbb ajar sampai saya dpt a :)
6.cikgu shahirah , cikgu ftimah &  teacher yvonne thanks a lot :*

// oh touching pula , jgn lupa spm sedang menunggu even thn dpn bru form 4 .___. so thn dpn belajar kna betul :0 bye