" Lepidopterophobia "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





1234}
Wednesday, 8 May 2013 | 06:11 | 0Comment


 // hello again :)

tadikan balik sekolah macam biasa jalan kaki with lulu and kakak fitrie , ya allah panas-nya cuaca skrg :(
so hari ni mau post pasal budak yang baru nak up tapi x berapa mau up :3 btw tadi masa otw balik, time turun dari class ad pula sekumpulan perempuan-2 bawah umur yang bajet kuat ? cantik ? gedik ? dekat belakang aku :O
comel ja dorang langgar-2 aku time tu  :') what you problem dear ? sudah langgar xpandai minta maaf ka ? langgar ja pun , kecohnya ! haha
suka hati  aku la kan , kurang ka duit kamu di bank ? haha
actually aku panas tahap singa sebab dorang langgar aku for the second time , dan ini mmng sengaja (Y) TOLONG la pmr pun blm lepas ada hati tunjuk kuat dekat sekolah :')

btw tadi exam chemis , paper 1 boleh la tapi paper 2 :') jgn cakap soalan essay banyak kosong (Y) dalam class budak paling awal siap si lulu -,- astaga punya pandai ni orang , haha -,-

okay la esok ada papaer pendidikan syariah islam , study pun blm habis lagi , bye / asslamaualaikum